årsplakat cirkusmuseet 2020Sussi Bech og Frank Madsen har lavet Cirkusmuseets nye årsplakat, der kan købes i museets butik for kun 50 kr.

Info om bestilling.

I museumsbutikken er der i forvejen et bredt udvalg af cirkusplakater, bl.a. genoptryk af historiske plakater fra gamle danske cirkus som Benneweis, Moreno, Miehe, Dannebrog og Arena, og Cirkusmuseets egne årsplakater helt tilbage fra 2006 skabt af forskellige danske kunstnere som Leif Sylvester, Carl Quist Møller m.fl.

Wikipedia skriver: Cirkusmuseet i Hvidovre er blandt Europas største cirkus- og artistmuseer med en samling på over 100.000 forskellige museumsnumre. Museet bygger på samleren og jongløren Ølund Barlys fantastiske cirkussamling, men i løbet af årene er der kommet flere genstande og arkivalier til.

Museet åbnede i 2001 i den gamle kommandantbygning i Avedørelejren. Museet er siden 2004 drevet af Hvidovre Kommune. I dag tilbyder museet udover en fascinerende udstilling også masser af cirkusaktiviteter. Avedørelejrens gamle Fægtesal er med tilskud fra Realdania og Arbejdsmarkedets Feriefond således blevet ombygget udelukkende til cirkusformål. Her kan firmaer, skoler, børn og børnefamilier selv prøve kræfter med artisteriet i en professionel ramme og i ferierne fremvises den ægte cirkuskunst af forskellige artister.

Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre