Nyt

5 minutters eventyr

Herunder kan du se en lille fotokavalkade fra de 6 måneder, Sussi arbejdede med akvarellerne til Forlaget Alvildas nye mammut-eventyrbog, “5 minutters eventyr”. Bogen er på 200 sider og indeholder 32 klassiske eventyr illustreret af Sussi og hendes søster, Bente Bech. Eventyrene er genfortalt af Peter Gotthardt.

Ny Eks Libris-bog

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

“Dr. Lidegaard og Mr. Hyde” er titlen på det seneste bind af satiriske tegneseriestriber fra duoen Frank Madsen og Sussi Bech. Eks Libris er kendt fra Weekendavisens ugentlige bogtillæg.

Dette bind rummer det seneste års striber. Titlen refererer til Bo Lidegaards seneste bog, hvor historikeren og den tidligere chefredaktør rettede en sønderlemmende kritik af den udenrigspolitik, statsminister Anders Fogh førte i nullerne på anbefaling af bl.a. udenrigspolitisk rådgiver Bo Lidegaard. I samme stribe møder vi også statsminister-Fogh, NATO-Fogh, statsminister-Lars og Privat-Lars.

Som sædvanlig rundes der af med årets sommertema, i år seks striber med “Zenia Nykers forunderlige rejse gennem Sverige”, hvor forfatteren Zenia Nyker på opdrag af sit svenske forlag forlader den danske pøl af intolerance og som en anden Nils Holgersen rejser gennem det humanistiske Sverige.

Du kan bestille Eks Libris hos din lokale boghandler, i tegneseriebutikkerne Fantask, Faraos Cigarer og Fyns Antikvariat – eller direkte fra forlaget. Du vil ikke fortryde det!

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

Sussi Bechs Samlede Værker

Sussi er en af Danmarks populæreste tegneserieskabere med over 26 tegneserieudgivelser bag sig. Hendes tegneserier om “Nofret”, “Aida Nur”, “Zainab”, “Dalila den Drevne” og “Egtved Pigen” har solgt i over 75.000 eksemplarer. Nu kan du købe dem i samlet udgave:

Forlaget Eudor har påbegyndt udgivelsen af “Sussi Bechs Samlede Værker”, der vil samle alle Sussis tegneserier i 7 luksusbind. Foreløbig er udkommet “Dalila den Drevne” og “Aida Nur”, og efteråret 2018 udkommer bind 3, der indeholder de tre første historier med Nofret. Historierne er i flere tilfælde nyfarvelagt, scannet ind påny fra Sussis originale farvelægninger eller restaureret digitalt, og hvert bind byder på et omfattende ekstramateriale.

LÆS: Nofret 1 scannes ind påny

 

Bøgerne kan bestilles hos din lokale boghandler, købes i tegneseriebutikkerne Fantask, Faraos Cigarer og Fyns Antikvariat – eller direkte fra forlaget.

Udgivelsen af alle 7 bind forventes afsluttet i 2020.

Du kan læse mere på Forlaget Eudors blog:

Her kan du møde Sussi i 2018

I 2018 kan du møde Sussi på følgende messer og festivaler:

6.-7. marts: Danmarks Læringsfestival i Bella-Center (København)
5.-6. maj: Copenhagen Comic Con i Forum (København)
22.-23. september: Art-Bubble i DOKK1 (Aarhus)
26.-28. oktober: Bogforum i Bella-Center (København)

Du finder Sussi i Forlaget Eudors stand, hvor hun signerer sine bøger og tegneserier. Der er også mulighed for at købe originaltegninger til store og små priser.

Lige nu er Sussi i gang med at illustrere 6 børnebøger for tre forlag. Hun er også lige blevet færdig med manuskriptet til en ny bog i stil med “Aziru”.

I april 2018 udkommer næste bind i “Sussi Bechs samlede værker”, en samlet udgave af alle de tegneserier, Sussi har lavet.
Bind 1 udkom i oktober 2016 og indeholdt den første farvelagte udgave af hendes tegneserie, Dalila den Drevne, samt en masse ekstramateriale om tiden før hendes professionelle debut som serieskaber.
Bind 2 indeholder de to bind i serien “Aida Nur”, for første gang i samlet form, nyrestaureret og med ekstramateriale og interview om baggrunden for seriens tilblivelse.
Til efteråret fortsættes med bind 3, der indeholder de tre første bind af hendes mest kendte tegneserie, “Nofret”.

Læs mere om projektet her.

Nyt Nofret-album på tegnebrættet

Sussi har tegnet næsten 50 sider på det næste tegneseriealbum med Nofret, en genfortælling af bind 1, “Flugten fra Babylon”.

Her arbejder hun på albummets side 32:

Det færdige album udgives af Forlaget Faraos.

Messer

I 2017 er Sussi til stede på følgende bogmesser:

25.-26. februar: COPENHAGEN COMICS i Øksnehallen
10.-12. november: BOGFORUM i Bella Center
18.-19. november: ART BUBBLE i Rundetårn