Nyt

Sussi Bechs Samlede Værker

Sussi er en af Danmarks populæreste tegneserieskabere med over 26 tegneserieudgivelser bag sig. Hendes tegneserier om “Nofret”, “Aida Nur”, “Zainab”, “Dalila den Drevne” og “Egtved Pigen” har solgt i over 75.000 eksemplarer. Nu kan du købe dem i samlet udgave:

Forlaget Eudor har påbegyndt udgivelsen af “Sussi Bechs Samlede Værker”, der vil samle alle Sussis tegneserier i 7 luksusbind. Foreløbig er udkommet “Dalila den Drevne” og “Aida Nur”, og efteråret 2018 udkommer bind 3, der indeholder de tre første historier med Nofret. Historierne er i flere tilfælde nyfarvelagt, scannet ind påny fra Sussis originale farvelægninger eller restaureret digitalt, og hvert bind byder på et omfattende ekstramateriale.

Bøgerne kan bestilles hos din lokale boghandler, købes i tegneseriebutikkerne Fantask, Faraos Cigarer og Fyns Antikvariat – eller direkte fra forlaget.

Udgivelsen af alle 7 bind forventes afsluttet i 2020.

Læs mere på Forlaget Eudors blog

Messer i 2018

I 2018 er Sussi til stede på følgende bogmesser:

6.-7. marts: Danmarks Læringsfestival i Bella-Center (København)
5.-6. maj: Copenhagen Comic Con i Forum (København)
22.-23. september: Art-Bubble i DOKK1 (Aarhus)
26.-28. oktober: Bogforum i Bella-Center (København)

Sussi sidder i Forlaget Eudors stand, hvor hun signerer sine bøger og tegneserier. Der bliver også mulighed for at købe originaltegninger.

Lige nu er Sussi i gang med at illustrere 6 børnebøger for tre forlag. Hun skriver også manuskript til en ny bog i stil med “Aziru”.

I april 2018 udkommer næste bind i “Sussi Bechs samlede værker”, en samlet udgave af alle de tegneserier, Sussi har lavet.
Bind 1 udkom i oktober 2016 og indeholdt den første farvelagte udgave af hendes tegneserie, Dalila den Drevne, samt en masse ekstramateriale om tiden før hendes professionelle debut som serieskaber.
Bind 2 indeholder de to bind i serien “Aida Nur”, for første gang i samlet form, nyrestaureret og med ekstramateriale og interview om baggrunden for seriens tilblivelse.
Til efteråret fortsættes med bind 3, der indeholder de tre første bind af hendes mest kendte tegneserie, “Nofret”.

Læs mere om projektet her.

Messer

I 2017 er Sussi til stede på følgende bogmesser:

25.-26. februar: COPENHAGEN COMICS i Øksnehallen
10.-12. november: BOGFORUM i Bella Center
18.-19. november: ART BUBBLE i Rundetårn