Ørsted. He electrified the worldSuccessen fortsætter for tegneserien om H.C. Ørsted: Efter Sussis, Ingo Miltons og Jens Olaf Pepke Pedersens optræden i P1s Hjernekassen 15. februar er resten af 4. oplag udsolgt på 10 dage!

Et nyt 5. oplag er bestilt fra trykkeriet og forlaget Eudor kan levere igen fra 25. marts. Der tages imod forudbestillinger på post@eudor.dk  og kunder, der skal bruge et eksemplar her og nu, opfordres til at henvende sig hos forlagets forhandlere, der muligvis ligger inde med flere eksemplarer, f.eks.:

Forlaget gør også opmærksom på, at den engelske udgave af Ørsted-tegneserien, “Ørsted. He electrified the world“, stadig kan bestilles.

Med 5. oplag er tegneserien “Ørsted – Han satte strøm til verden” trykt i over 5.000 eksemplarer og er dermed en af de største, danske tegneseriesuccesser de seneste år. I en afstemning på Serieland.dk for nylig blev Ørsted-tegneserien kåret til en af de 10 mest betydningsfulde tegneserieudgivelser på dansk i 2020.

Ny tegneserie på vej, udkommer i 2022

Sussi & co. er allerede i gang med en efterfølger til Ørsted-tegneserien. Ørsted er ikke hovedperson denne gang, men emnet er stadig fysik og naturvidenskab. Albummet forventes klar til udgivelse i efteråret 2022.

Herunder: Manuskriptskitse/layout til det kommende album.

Ørsted2-layout