sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

“Dr. Lidegaard og Mr. Hyde” er titlen på det seneste bind af satiriske tegneseriestriber fra duoen Frank Madsen og Sussi Bech. Eks Libris er kendt fra Weekendavisens ugentlige bogtillæg.

Dette bind rummer det seneste års striber. Titlen refererer til Bo Lidegaards seneste bog, hvor historikeren og den tidligere chefredaktør rettede en sønderlemmende kritik af den udenrigspolitik, statsminister Anders Fogh førte i nullerne på anbefaling af bl.a. udenrigspolitisk rådgiver Bo Lidegaard. I samme stribe møder vi også statsminister-Fogh, NATO-Fogh, statsminister-Lars og Privat-Lars.

Som sædvanlig rundes der af med årets sommertema, i år seks striber med “Zenia Nykers forunderlige rejse gennem Sverige”, hvor forfatteren Zenia Nyker på opdrag af sit svenske forlag forlader den danske pøl af intolerance og som en anden Nils Holgersen rejser gennem det humanistiske Sverige.

Du kan bestille Eks Libris hos din lokale boghandler, i tegneseriebutikkerne Fantask, Faraos Cigarer og Fyns Antikvariat – eller direkte fra forlaget. Du vil ikke fortryde det!

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech

sjove-tegneserier-eks-libris-sussi-bech