Herover: Briterne får nu muligheden for at stifte bekendtskab med digteren Finn Sysholm, når tegneserien “Eks Libris” udstilles på Bolton Central Library i Manchester som en del af en dansk tegneserieudstilling.

 

Eks Libris udstilles på Bolton Central Library i Manchester

12. juni åbner en udstilling med danske tegneserier på Bolton Central Library i Manchester, England. Det sker som led i the Festival of Libraries, der varer fem dage og omfatter en lang række diskussioner, udstillinger, forfatterforedrag, optrædener, installationer, livemusik og workshops, der sætter fokus på litteraturen og bibliotekernes betydning.

Udstillingen er kurateret af Art Bubble og har tidligere har været vist på DOKK1 i Aarhus og Centre Belge de la Bande Dessinée i Bruxelles. Den viser værker af Henrik Rehr (Dostoïevski-Le Soleil Noir), Palle Schmidt (Stiletto), Lars Kramhøft (Noget frygteligt er altid lige ved at ske), Lina Rosé Saxtorph (Anepantla), Bjørk Matias Friis (Midgårdsskrøner), Lars Jakobsen (Mortensens mondæne meritter), Nikolaj Lauritzen (Harald Bluetooth) og Tatiana Goldberg (Kijara).

Frank Madsen og Sussi Bech er repræsenteret med tegneserien Eks Libris.

Som repræsentant for Art Bubble deltager Arni Beck Gunnarsson, hvis rejse til Manchester sponsoreres af Danske Tegneserieskabere.