29. og 30. april 2022 kan du møde Sussi Bech i hhv. Faraos Cigarer og Fantask, hvor hun signerer sit nye NOFRET-album i de to københavnske tegneseriebutikker.

 

Signeringen i Faraos Cigarer (Vimmelskaftet 47-49) finder sted fredag den 29. april i tidsrummet 16.00-17.00.

Lørdag den 30. april signerer Sussi i Fantask (Skt. Pedersstræde 18) fra kl.12.00-15.00.

 

Det nye Nofret-album

"Tutankhamon" er titlen på det 13. og sidste bind i Sussi Bechs tegneserie om Nofret

“Tutankhamon” er titlen på det 13. og sidste bind i Sussi Bechs tegneserie om Nofret

“Tutankhamon” er det 13. og sidste bind i Sussi Bechs prisbelønnede tegneserie om den minoiske prinsesse Nofrets oplevelser i Egypten på farao Akhnatons tid.

Akhnatons forsøg på at indføre Aton som den eneste sande gud i Egypten har kastet landet ud i en krig mellem Aton-tilhængere og tilhængere af Egyptens gamle guder. Under ledelse af Amons ypperstepræst Khaemwese gør indbyggerne i byen Memphis – Egyptens gamle hovedstad – oprør, og Akhnaton belejrer byen i håb om at knuse opstanden. Med sig har han sin hustru Nefertiti og den lille kronprins Tutankhaton, men familieidyllen er brudt efter Akhnatons forsøg på at skaffe sig af med sin magtfulde svigerfar Eje.

Da denne vender tilbage, begynder tingene at gå skævt for Egyptens kætterkonge, og en desperat plan må sættes i værk for at skaffe den unge kronprins Tutankhaton i sikkerhed, inden Eje og Nefertiti får fat i ham. Nofret får betroet opgaven med at bringe sin nevø i sikkerhed, men det udvikler sig hurtigt til en hektisk flugt ned gennem Nildalen med Nofret og Tut er de jagede, og Eje og hans trofaste soldater som jægerne.

Nofret 13: Tutankhamon
Udkommer: 29. april 2022
72 sider i farver
Hardcover
Vejl. pris: DKK 195,00

Kan købes i alle tegneseriebutikker, på www.eudor.dk, i netboghandeler (f.eks. Buuks og William Dam) og kan bestilles i din lokale boghandel.

En side fra "Tutankamon".