6/12: At tegne oldtiden – en aften med Sussi

Kom med til en aften, hvor Nærorientalsk Selskab “dykker ned i spændet mellem fantasi og oldtid i en samtale imellem Sussi Bech og arkæolog Rune Rattenborg om inspirationen fra arkæologiske kilder og oldtidens skrifter i Sussi Bechs illustrationer. I løbet af samtalen vil Sussi Bechs tegninger blive sammenlignet med deres videnskabelige baggrund og inspirationskilder – og dialogen vil dreje sig om Sussis arbejde med at kreere fantasirige illustrationer, hendes research og hendes formidling af Mellemøstens oldtid til et bredt publikum.”

Rune Rattenborg er uddannet cand.mag. i Assyriologi fra Københavns Universitet og Ph.D. i arkæologi fra University of Durham.

Tid: 6. december kl. 19.00
Sted: Københavns Universitet, lokale 12.0.37, Amager, Karen Blixens Plads 8, 2300 København S
Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/3o07jz5acx
Pris: 100,00 kr.
Arrangør: Nærorientalsk Selskab

20/4-2024: Mød Sussi på Moesgaard Museum

Hvis du bor vest for Storebælt, så kan du møde Sussi på Moesgaard Museum til et event i forbindelse med deres aktuelle Egypten-udstilling. Det sker 20. april 2024.

Programmet er en talk fra kl. 14.00 – 14.45 og derefter en halv times bogsignering. Moderator/interviewer er arkæolog Steffen Terp Laursen. Målgruppen er forældre/bedsteforældre med større børn 10 år+.

Steffen laver en kort introduktion til Egypten udstillingen, hvorefter han taler med Sussi om hendes arbejde med Nofret.

Derefter signerer Sussi “Nofret”, “Aida Nur” og sin børnebog “Gravrøverens lærling” i museets butik.