Nofret – Samlede historier I Sussi Bechs Samlede Værker

Udgivelsen af 7. og sidste bind af Sussi Bechs Samlede Værker har betydet, at der er kommet mange bestillinger på de tidligere bind, og for at kunne følge med efterspørgselen besluttede Forlaget Eudor derfor i går at bestille et nyt oplag af værkets bind 3, Nofret – Samlede historier I, som der kun kun er et par håndfulde tilbage af på forlagets lager. I sidste uge var der et halvt hundrede.

2. oplag vil være på lager fra 10. december.

Nofret – Samlede historier I rummer de tre første historier med Nofret + 33 siders ekstramateriale, og det nye oplag er uændret i forhold til 1. oplag.

Nofret i de rigtige farver

Det var i Nofret – Samlede historier I, publikum for første gang kunne opleve Sussis farvelægning af Flugten fra Babylon, sådan som Sussi oprindeligt havde tænkt sig den. Reproduktionen blev i 1980erne udført temmelig skandaløst af en reproanstalt i Spanien, men i 2018 genskabte vi historien ud fra nye indscanninger af Sussis originale stregtegninger og farvelægninger.

Dette bind indeholder desuden 33 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller, hvordan Nofret-serien blev til, om hendes arbejdsproces og om Nofret, der ikke måtte hedde »Nefer«. Vi får også et par hidtil upublicerede værker fra starten af 1980’erne, bl.a. »Alexandriamysteriet«.

 

YouTube preview af “Nofret – Samlede historier I”.