Sussi Bech har skrevet tre letlæsningsbøger for drenge og piger fra 8 år. Bogserien om hedder På ferie med Emil og emmer af dansk sol og sommer. Historierne er inspireret af Sussis egne ferier med familien i Rørvig. Sussi har selv illustreret alle tre bøger.

Lix-tallet er 5 og Let-tallet er 11/12, så bøgerne er meget lette at læse. Bøgerne er i lækkert hardcover og på 32 sider trykt på slidstærkt papir, der tåler mange genlæsninger.

Du kan bestille bøgerne hos boghandleren eller fra forlagets webshop.

Sussi i gang med På ferie med Emil-bøgerne

Sussi i gang med På ferie med Emil-bøgerne. Her er det akvarellerne, der får en sidste tur med farveblyanterne, inden de bliver scannet ind.

Om bøgerne

Grib-den-DixiGrib den, Dixi! Emil og Ida vil lege med hunden Dixi, men mor og far vil hellere gå tur i skoven. Emil tøffer rundt i de visne blade. »Det er spild af ferie,« siger han. »Så leg ridder og ork,« siger mor. De to børn løber ned ad stien. Nu skal de vise far og mor! Men snart farer de vild. Klik og læs en smagsprøve.

Hvor-er-Kitty-læseletHvor er Kitty? Det er nat. Ida og Emil er i sommerhus. »Krads! Krads!« lyder det ved døren. Det er deres kat, Kitty. Emil lukker den ud. Men næste dag er Kitty borte. »Hvor er Kitty?« spørger Emil. »Ude og fange mus,« siger far. Men mor er også urolig. Klik og læs en smagsprøve.

Nap en krabbe! »Jeg keder mig!« Emil er sur. Ferien er lang og trist. De bor i sommerhus. Der er ingen at lege med. Men så får han besøg. »Hej, jeg hedder Mia! Jeg vil ned og fange en krabbe! Eller to!« Mia har net, spande og snor med. Klik og læs en smagsprøve.

Bemærk: På ferie med Emil er også udgivet som e-bøger.