Anmelder om Nofret 13: “Skyhøj kvalitet. En værdig afslutning på serien.”

Det sidste bind i Sussis tegneserie om prinsessen Nofrets eventyr i det gamle Egypten får alle de roser med på vejen, der overhovedet kan tænkes, skriver Forlaget Eudor på sin forlagsblog.

DBCs – dvs. bibliotekernes – lektøranmelder, Martin W. Hansen, er nemlig ovenud begejstret for det nye Nofret-album:

“Forfatteren har altid være afsender af skyhøj kvalitet, og dette album er ingen undtagelse. Det er en nydelse at have i hånden, at læse sig igennem og en stor tilfredsstillelse at opleve slutningen på Nofrets rejse, efter at have fulgt hendes eventyr i så mange år. Serien er en klassiker på vore tegneseriehylder og har været det længe. Dette bind er en værdig afslutning på serien,” skriver han og slutter af:

“Anbefales uforbeholdent til anskaffelse.”

Bestil det nye Nofret-album direkte fra forlaget

Nofret 13: Tutankhamon er det sidste bind i Nofret-serien og udkom 29. april. Det kan købes her og i alle tegneseriebutikker eller bestilles hos boghandlere over hele landet.

Køb hele Nofret-serien som samleværk

Nofret tegneserien komplet bind 1-13 + Slave i LevantenMed det nye Nofret-album “Tutankhamon” har Sussi Bech fuldført sin prisbelønnede tegneserie om den minoiske prinsesse Nofrets oplevelser i oldtidens Egypten.

“Nofret” tegneserien er en af de mest populære og solgte danske tegneserier i nyere tid,. Alle 14 historier er nu tilgængelige som et pragtfuldt 6-binds samleværk fra Forlaget Eudor.

Generationer af læsere har nydt serien, siden den debuterede i Berlingske Søndag i 1985. Mange kan historierne udenad.