Fantasybøger Den Blå Amulet - klassiske bøger til børn

Margot Andreasen har skrevet fire spændende fantasybøger om drengen Lino, der på sin 12 års fødselsdag får en amulet i gave. Amuletten bærer en skjult kraft og Lino får at vide, at hans far var den gamle konge, som blev dræbt af den onde, nye konge Broto. Da Lino bliver sendt på arbejde i minerne, stikker han af til de hvide bjerge, hvor oprørerne holder til.

De fire fantasybøger er rigt illustreret af Sussi Bech og skrevet i et letlæst sprog (lix 11-12).

De fire fantasybøger udgives som e-bøger i EPUB/fixed format af Forlaget Eudor og kan købes i internetboghandler eller lånes på eReolen.

den-blå-amulet-sussi-bech-argot-andreasen

Om bøgerne

fantasybøger Den blå amulet 1EN SKYGGE PÅ HIMLEN
Bind 1

I det blege lys fra månen ser Lino en enorm skygge på himlen. Nu kan han se, hvad det er. Det er Narno, den røde drage. Hvis den får færten af ham, er det slut. Han presser sig ned i de skarpe torne.

 

fantasybøger Den blå amulet 2EN HÆR AF GULE ØJNE
Bind 2

På den anden side af hulen fører gange i alle retninger. Men for at komme derhen er Lino nødt til at gå forbi det store spind. Tap, tap, tap. Store kløer slår mod gulvet på vej hen mod ham.

 

fantasybøger Den blå amulet 3DET RØDE MÆRKE
Bind 3

På én gang blotter ormen sine store hugtænder og svajer fra side til side. Så retter den sine fire øjne mod Lino. Lino kæmper, vil lukke øjnene. Den vil tage magten over ham.

 

fantasybøger Den blå amulet 4DEN NYE KONGE
Bind 4

Aja sidder på Bianco, sin stolte, hvide hingst, med Lue ved sin side. Så kommer Brotos hær. Lino snapper efter vejret. Så mange! Mange, mange flere end dem selv.

 

Forlaget Eudor udgav i foråret 2017 fantasy-trilogien “Lias Kamp” som e-bøger (vandmærket PDF), der fås i boghandelen og kan lånes på eReolen. Disse bøger er også illustreret af Sussi. E-bøgerne kan købes hos internetboghandlerne eller lånes på eReolen.

Dansk fantasy