forlagskatten Ming-Ming-sussi bech-#sussibech-insta-instagram

Forlagskatten Ming-Ming inspicerer Sussis nye “Nofret – Samlede Værker IV”

Hashtagget #sussibech på Instagram anvendes hyppigt af forlaget Eudor, når det laver opdateringer om Sussis tegneserier og børnebøger, men der er også andre, der tagger Sussi indimellem. Her er et par nylige eksempler, som Sussi blev glad for at læse, da hun så dem:

“Stærke kvinderoller

Stine Ingemann Jensen (@stineinbookland) skrev i december: Nu er jeg gået i gang med Nofret-tegneserien af Sussi Bech, som jeg læste, da jeg var barn. Det er virkelig gensynets glæde, for de er bare så gode! Dem skal jeg nok fortælle mere om i et kommende opslag. ? Hvis man er den mindste smule interesseret i det gamle Egypten, stærke kvinderoller eller blot elsker en god historie, så vil jeg klart anbefale Sussi Bechs Nofret-serie! ?”

“Smuk, sensuel, modig, sjov og fjollet

Silke Haubart Cohen (@femi_mama_) lavede i december en julekalender på Instagram over temaet “90’er-heltinder”, et gensyn med 24 kvinder fra “alletiders årti”. Bag låge nummer 9 gemte sig Sussi Bechs Nofret: I løbet af halvfemserne blev jeg fanget af Nofret serien – først og fremmest fordi hovedpersonen i modsætning til de fleste andre tegneserier er en kvinde. Derudover fascinerede det mig allerede dengang at Nofret er en flerdimensionel karakter, der både er smuk, sensuel, modig, sjov og fjollet. Hvis du vil have din datter til at læse tegneserier skal du introducere hende for uimodståelige Nofret, der konstant er på nye eventyr i et univers, hvor oldtidshistorie, kærlighedsdrama og komik går op i en højere enhed ❤️,” skrev Silke.